Tietosuojaseloste

Tervetuloa Servotekon verkkosivustolle. Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojaseloste kuvaa, miten keräämme, käytämme ja suojaamme henkilötietojasi verkkosivustollamme. Tavoitteenamme on olla läpinäkyviä ja rehellisiä tietojen käsittelyssä, varmistaen, että ymmärrät oikeutesi ja voit hallita henkilötietojasi. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme, ota rohkeasti yhteyttä.

Rekisterin pitäjä

Servoteko Oy, Y-tunnus 2489735-0, osoite: Linnankatu 26 A, 20100 Turku. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö: Jari Lempinen, puh. +358 44 588 9651, jari.lempinen@servoteko.fi.

Henkilötietojen kerääminen

Servoteko kerää henkilötietoja rajoitetusti ja vain tarpeellisessa laajuudessa. Tiedonkeruu tapahtuu pääasiassa yhteydenottolomakkeiden kautta, jossa saatamme pyytää nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja muita yhteystietoja, jotta voimme vastata tiedusteluihisi ja tarjota sinulle palveluitamme. Emme kerää herkkiä henkilötietoja emmekä käytä sivustollamme kehittyneitä seurantatekniikoita. Tietojen kerääminen on suunniteltu olemaan mahdollisimman vähäistä ja vain välttämätöntä palvelujemme tarjoamiseksi ja parantamiseksi.

Tietojen käyttö

Keräämiämme henkilötietoja käytetään ensisijaisesti palvelemaan sinua paremmin. Tämä tarkoittaa, että käytämme tietoja vastataksemme tiedusteluihisi, hallinnoimaan asiakassuhteita, ja tarvittaessa lähettääksemme tietoa palveluistamme. Servoteko pyrkii varmistamaan, että kaikki viestintä on merkityksellistä ja ajankohtaista, ja että et saa meiltä tarpeetonta sähköpostia tai markkinointimateriaalia. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi lakisääteisissä tapauksissa.

Tietojen suojaus ja säilytys

Servoteko käyttää alan standardien mukaisia turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi. Tämä sisältää fyysiset, tekniset ja hallinnolliset menettelyt, jotka auttavat estämään luvattoman pääsyn tietoihisi, niiden väärinkäytön, tietojen menetyksen, muuttamisen tai tuhoamisen. Kaikkia henkilötietoja säilytetään turvallisissa palvelimissa ja käsitellään luottamuksellisesti.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi tai niin kauan kuin laki vaatii. Kun henkilötietoja ei enää tarvita, ne poistetaan turvallisesti.

Käyttäjän oikeudet

Sinulla on oikeus päästä käsiksi omiin henkilötietoihisi, pyytää niiden korjaamista tai poistamista, tai vastustaa tietojesi käsittelyä. Jos haluat tarkastella, päivittää tai poistaa henkilötietojasi, tai jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta. Olemme sitoutuneet vastaamaan pyyntöihisi nopeasti ja asianmukaisesti.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme tai haluat käyttää oikeuksiasi henkilötietojesi suhteen, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tuki@servoteko.fi tai soittaa meille. Osoitteemme ja muut yhteystiedot löydät myös verkkosivuiltamme. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tietosuojaa koskeviin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.