Verkkokauppa liiketoimintasi veturiksi


Verkkokaupan aika on nyt!

Verkkokauppa on nopeimmin kasvava ala myös Suomessa ja se on kasvanut 20% vuosivauhtia jo pitkään. Esimerkiksi vuonna 2011 se oli peräti 15 miljardia euroa. Verkkokauppa on itse asiassa jatkanut kasvuaan myös niinä vuosina, joina muu myynti on kokenut notkahduksen. Laatuun ja käyttäjäkokemukseen panostaminen maksaa myös verkossa, mutta selvästi vähemmän kuin fyysisen kaupan kohdalla.

Toimintavalmis ja laadukas verkkokauppa liiketoimintasi veturiksi

Toteutamme räärälöidyn, tarpeitasi vastaavan ja kaikille laitteille mukautuvan verkkokaupan avaimet käteen -periaatteella. Verkkokaupassa ostoprosessin tulee olla mahdollisimman sujuvaa, jotta ostaminen viedään loppuun asti ja käyttäjä palaa uudestaan verkkokaupan asiakkaaksi. Liiketoiminnan siirtyminen verkkoon ei poista toimiala- tai yrityskohtaisia tarpeita ja vaatimuksia, joten eikö olekin luonnollista, että myös verkkokaupparatkaisusi tukee yrityksesi liiketoimintaa ja vastaa asiakkaidesi vaatimuksiin nopeasti muuttuvassa ympäristössä?

WordPress + WooCommerce = Vaatimuksesi täyttävä verkkokaupparatkaisu

Voimaa avoimesta lähdekoodista. Nojaamalla maailman suosituimpaan sisällönhallintaohjelmistoon WordPressiin sekä sen kanssa saumattomasti yhteen toimivaan WooCommerce-verkkokauppasovellukseen voimme toteuttaa asiakkaillemme toimivia, ominaisuuksiltaan monipuolisia ja ulkoasultaan kauniita verkkokaupparatkaisuja.

Tutustu ominaisuuksiin

Tällä sivulla on lyhyesti esitelty perusominaisuuksia, jotka löytyvät useimmista toimittamistamme sivustoista. Jos olet kiinnostunut jostain tietystä ominaisuudesta tai toiminnallisuudesta, kysy meiltä lisää.

Ominaisuudet ja toiminnot

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää

Ota meihin rohkeasti yhteyttä vaikkapa tarjouspyyntölomakkeemme avulla! Halutessasi voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Lähetä tarjouspyyntö