Ominaisuudet


Tällä sivulla on lyhyesti esitelty perusominaisuuksia, jotka löytyvät useimmista toimittamistamme sivustoista. Jos olet kiinnostunut jostain tietystä ominaisuudesta tai toiminnallisuudesta, kysy meiltä lisää.

Mukautuva ulkoasu

Mukautuvilla (responsiivisilla) sivuilla tarkoitetaan sivustoa, joka skaalautuu portaattomasti näytön koon mukaan ja näin ollen takaa parhaan käyttökokemuksen kaikilla laitteilla (tietokoneet, älypuhelimet, tabletit).

Suomenkielinen hallintapaneeli

Sivujen päivittäminen tapahtuu helposti Internet-selaimella suomenkielisen hallintaliittymän kautta. Sinun ei tarvitse asentaa sovelluksia eikä päivittäminen vaadi koodaustaitoja.

Kuvat ja videot

Voit lisätä kuvia ja videoita sivuille helposti muutaman napin painalluksella. Yksittäisten kuvien lisäksi voit luoda myös kuvagalleriota. Videon lisääminen onnistuu lataamalla videotiedosto sivuillesi tai vaihtoehtoisesti upottamalla video suosituista videopalveluista, kuten YouTubesta tai Vimeosta.

Sosiaalinen media

Käytätkö sosiaalista mediaa osana viestintää ja markkinointia? Varmistetaan, että kotisivusi eivät jaa irralliseksi saarekkeeksi tuomalla sosiaalisen median profiilit ja julkaisut suoraan kotisivuillesi. Facebook-, Twitter- ja Instagram-julkaisuja voidaan tuoda sivuillesi, kotisivujesi sisältöä voidaan jakaa edelleen sosiaaliseen mediaan ja voit kerätä Facebook-sivuillesi tykkääjiä myös kotisivuiltasi.

Kartat ja sijainti

Teemme karttoihin ja sijaintiin liittyvän toiminnallisuuden sivuille tarpeidesi mukaan. Yksitoimipaikkaiselle yritykselle usein riittävä ratkaisu on esittää yrityksen sijainti Googlen karttapohjalla yhteystietoineen. Jos tarvitset karttapohjalle useita toimipisteitä tai muita sijainteja, voidaan samaan yhteyteen tehdä haku esimerkiksi postinumeron tai kaupungin perusteella.

Lomaketoiminnot

Yhteydenotto- ja muut lomaketoiminnot ovat tärkeä perustoiminnallisuus useimmissa verkkopalveluissa. Teemme asiakkaillemme aina yksilölliset lomakkeet, jotka vastaavat toimintasi tarpeita. Useimmissa lomaratkaisuissa lomakkeen vastaanottaja saa pelkän sähköpostiviestin, mikä ei ole optimaalinen ratkaisu, jos yhteydenottoja tulee huomattavia määriä. Meidän toteutuksessamme et ole vain sähköposti-ilmoitusten varassa, vaan vastaanotettuja tietoja voit käsitellä myös sivuston hallinnan kautta.

UKK-toiminto

Kysyvätkö asiakkaasi tai jokin muu sidosryhmäsi usein samantyyppisiä asioita? Usein kysytyt kysymykset -toiminnolla voit luoda hakemiston näille kysymyksille – säästät sekä omaasi että asiakkaidesi aikaa.

Blogit ja palstat

Blogit ovat erinomainen väline sivustosi liikenteen kasvattamiseen. Sivuillesi voidaan tehdä tarpeidesi mukaan blogin lisäksi myös esimerkiksi uutis-/ajankohtaista-palsta tai toiminto, jolla voit lisätä helposti tarjouksia.

Hakukoneoptimointi

Suunnittelemme kotisivut aina mahdollisimman hakukoneystävällisiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sivujesi otsikointi ja sisältö suunnitellaan vastaamaan niitä hakusanoja, joita tuotteitasi tai palvelujasi etsivät hakukoneisiin syöttävät. Lisäksi kaikilla tekemillämme sivuilla on automaattisesti päivittyvä sivustokartta, joka varmistaa sen, että sivustosi koko sisältö on hakokoneiden indeksoitavissa mahdollisimman nopeasti.

Sähköpostipalvelut

Voimme tarjota myös sähköpostit omalla domain-nimelläsi ja helppokäyttöisen webmailin virus- ja roskapostisuodatuksella.

Google Analytics

Sivuston hallintaan olemme integroineet Google Analytics -kävijäseurannan, jonka avulla voit seurata sivustosi liikenteen määrää, mitkä sisällöt ovat sivuillasi suosituimpia ja mistä kävijäsi tulevat.

Sivuston ylläpito

Tarjoamme myös ylläpitopalvelut sivuillesi. Ottamalla myös ylläpitopalvelut meiltä saat verkkosivujesi ylläpidon ja sähköpostit helposti ja tietoturvallisesti samasta osoitteesta. Sivustot ovat suomalaisilla palvelimilla, joita valvotaan 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Säädämme puolestasi kaikki kuntoon, joten sinun ei tarvitse osata navigoida teknisessä lyhenneviidakossa.

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää

Ota meihin rohkeasti yhteyttä vaikkapa tarjouspyyntölomakkeemme avulla! Halutessasi voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.
 
Tarjouspyyntö