Miksi Servoteko?


Asiakastyytyväisyys

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Asiakkaanamme pääset aina vaikuttamaan sivujen lopputulokseen – sinun ei tarvitse pelätä, että toteutus ei vastaa tarpeitasi.

Yksilöllisyys

Otamme sivujen suunnittelussa aina huomioon asiakkaan liike- tai muun toiminnan luonteen ja mikä sisältö tai toiminnallisuus toteutettavassa kokonaisuudessa on asiakkaillesi tai muille sidosryhmillesi ensiarvoista.

Joustavuus

Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava. Kaikki asiat sivuille tulevasta sisällöstä laskutukseen ja tukipalveluihin ovat sovittavissa asiakaskohtaisesti.

Asiakas- ja tukipalvelut

Emme jätä asiakkaitamme oman onnensa nojaan sivujen julkaisun jälkeen. Avuliaisuus ja nopea reagoiminen asiakkaidemme pyyntöihin on kunnia-asiamme.

Luotettavuus ja reilu peli

Ei epämääräisiä sopimuksia tai ennakkoon laskutusta. Sopimuksissamme on selkeästi esitetty mitä palvelumme sisältävät ja laskunkin lähetämme vasta sivujen julkaisun jälkeen.

Nykyaikaisuus

Suunnittelemme näyttäviä ja selkeitä sivustoja, jotka näyttävät hyviltä kaikilla päätelaitteilla. Mukautuvilla (responsiivisilla) sivuilla tarkoitetaan sivustoa, joka skaalautuu portaattomasti näytön koon mukaan ja näin ollen takaa parhaan käyttökokemuksen kaikilla laitteilla (tietokoneet, älypuhelimet, tabletit). Sivuistamme eivät myöskään lopu ominaisuudet kesken.
 
 

Ota yhteyttä