Asiakkaat/projektit


ASD Häkkinen

verkkosivut

Uudet kotisivut Autosähkö ja Dieselhuolto Häkkiselle julkaistiin helmikuussa 2015. Yritys on yli 30 vuoden kokemuksellaan alan erikoisosaaja Suomessa. Häkkinen on alallaan niin laitteistojen kuin osaamisenkin osalta ehdotonta eliittiä Suomessa ja palvelee Turun alueella kaikkia automerkkejä elektronisin ajoneuvojärjestelmiin erikoistuneena täyden palvelun korjaamona. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisualustalle.

TUALI-seinätuoli

verkkosivut

TUALI-seinätuolin lanseeraussivusto. TUALI on taittuva seinätuoli eteiseen, kerroksiin, porraskäytävään ja -tasanteille. TUALI on suomalaista työtä laadukkaista, tukevista ja kestävistä materiaaleista ja erinomainen ratkaisu lepohetkeen tai kuljetuksen odotteluun, laskutilana kaikenlaisille kantamuksille ja ulkovaatteiden ja liukuesteiden pukemiseen ja riisumiseen. Sivusto toteutettiin WordPress julkaisualustalle.

Kodin Fixaus S. Mäkinen

verkkosivut

Kotisivut pääkaupunkiseudulla toimivalle Kodin Fixaus S. Mäkiselle. Kodin Fixaus hoitaa kotisi remontointi- ja muutostyöt sekä sisällä että ulkona varmalla otteella, ammattitaidolla ja asiakasystävällisesti. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisualustalle.

Katsastus Center

verkkosivut

Servotekon toteuttamat uudet kotisivut Turun Katsastus Centerille avattiin kävijöille 10.11.2014. Katsastus Centerin tavoitteena on palvella asiakkaitaan entistä paremmin myös verkon puolella, minkä vuoksi yrityksen kotisivut uudistettiin läpikotaisesti. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisualustalle.

Kukkakauppa Regina

verkkokauppa

Turussa Linnankadulla sijaitsevalle Kukkakauppa Reginalle avattiin 1.6.2014 uuden uusi 100% responsiivinen verkkokauppa. Reginan verkkokaupasta onnistuu kukkien tilaaminen haluamaansa osoitteeseen ja kellonaikaan. Kaupan toteutuksessa on otettu ostoskorissa ja tilausvaiheessa huomioon kukkien tilaamiseen ja toimittamiseen liittyviä erityispiirteitä.

InCar

tietokanta, hakemisto

InCar Oy:lle rakennettiin helppokäyttöinen varaosapankki, jolla autokorjaamokeskuksen noin 20 toimipisteen verkosto pysyy helposti selvittämään löytyykö esimerkiksi tarvittavaa peltiosaa yhtiön toisesta toimipisteestä ja saavuttamaan näin kustannussäästöjä.

MM-Tuning

verkkosivut

Servotekon toteuttamat uudet kotisivut raisiolaiselle MM-Tuningille julkaistiin 21.5.2014. MM-Tuning on erikoistunut autojen pesuun ja vahaukseen, lasien tummennukseen sekä tuulilasi- ja pintavauriokorjauksiin. Sivut toteutettiin WordPress-julkaisualustalle.

Parturi-kampaamo Yazz Hair

verkkosivut

Yazz Hair on Turun ydinkeskustassa Humalistonkadulla sijaitseva pitkän linjan parturi-kampaamo. Yazzissa toimii tällä hetkellä neljä parturi-kampaajaa, joista jokainen tekee kaikkia parturi-kampaamoalan palveluja. Yazz Hairin uudet sivut avattiin 19.3.2014. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisualustalle.

InCar

verkkosivut

Servotekon toteuttamat uudet kotisivut valtakunnalliselle autokorjaamokeskus InCarille julkaistiin 6.3.2014. InCar palvelee asiakkaitaan noin 20 toimipistettä Suomessa. Sivut toteutettiin WordPress-julkaisualustalle.

Turku Car Korjaamo

verkkosivut

Servoteko Oy:n toteuttamat uudet kotisivut kaarinalaiselle Turku Car Korjaamolle julkaistiin 29.1.2014. Turku Car Korjaamo palvelee asiakkaitaan Kaarinassa. Sivut toteutettiin WordPress-julkaisualustalle.

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää

Ota meihin rohkeasti yhteyttä vaikkapa tarjouspyyntölomakkeemme avulla! Halutessasi voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Tarjouspyyntö