Sähköinen vahinkoilmoituspalvelu 22 toimipisteen InCar Oy:lle


InCar Oy, jonka korjaamoverkosto käsittää 22 omaa toimipistettä ja noin 15 partner-pistettä, on 7.4.2015 ottanut käyttöönsä toteuttamamme sähköisen vahinkoilmoituspalvelun. Palvelu on suunnattu kaikille autoilijoille auton merkistä tai vakuutusyhtiöstä riippumatta. Palvelulla on mahdollista ilmoittaa liikenne- ja autovahinkotapauksissa kaikki vakuutusyhtiöiden vaatimat tiedot sekä omalta että tarvittaessa myös toisten osapuolien osalta. Sähköinen vahinkoilmoitus korvaa paperiset tai PDF-muotoiset lomakkeet ja vapauttaa asiakirjojen skannauksiin ja kopiointeihin vaadittavasta vaivasta ja ajankäytöstä.

Julkaistu verkkopalvelu mukautuu nykyvaatimusten mukaisesti kaiken kokoisille päätelaitteille automaattisesti. Tietojen suojaamiseen palvelussa käytetään SSL-protokollaa, joka mahdollistaa yhteyden vahvan salaamisen palvelun käyttäjän www-selaimen ja palvelimen välillä. Palvelumme on myös heti ensimmäisestä päivästä lähtien käytettävissä suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja kattaa varsinaisen vahinkoilmoituksen lisäksi myös käyttötarveselvityksen.

Palvelu on käytettävissä InCarin kotisivuilla.