Yritys – Kotisivusi ovat tärkeä osa näkyvyyttäsi


Kun kaipaat informaatiota yrityksen palveluista ja tuotteista tai etsit yhteystietoja, mistä aloittaisit? Aivan, Googlesta. Tämän seurauksena verkosta tietoa etsivä päätyy usein kotisivuillesi. Ethän halua menettää sivuillesi päätynyttä potentiaalista uutta asiakastasi kotisivujesi puutteiden vuoksi? Edellä mainitun lisäksi yrityksesi sivut ovat usein myös merkittävin ja ainoa täysin hallittavissasi oleva osa näkyvyydestäsi verkossa.

Kotisivut ovat tärkeä investointi yritykselle, vaikka nykyään keskustellaankin enemmän sosiaalisesta mediasta. Onneksi sosiaalinen media voidaan, ja usein myös kannattaa, liittää osaksi käytössä olevia kotisivuja. Hyvin tehty integraatio kotisivujen ja sosiaalisen median profiilien välillä lisää liikennettä sekä kotisivuilla että sosiaalisessa mediassa. Aktiivisuus sosiaalisessa mediassa palkitaan myös parantuneena hakukonenäkyvyytenä.

Pitää muistaa, että lähes jokainen yrityksen asiakkaista tutustuu yrityksen kotisivuihin jossakin vaiheessa asiakassuhdetta. Syy on yleensä tuotteiden tai palveluiden kartoitus, yleinen mielenkiinto, yhteystietojen etsiminen tai tilausten ja tarjouspyyntöjen tekeminen.

Jos kotisivut toimivat hitaasti, niiden käyttöominaisuudet ovat sekavat tai sivuilta ei löydy tarpeellista tietoa palvelun tai tuotteen ominaisuuksista, menettää yritys potentiaalisia asiakkaita koko ajan. Se, että yritykseltä ei löydy kotisivuja tai ne eivät anne oikeaa kuvaa yrityksestä voi riittää monelle asiakkaalle syyksi kääntyä toisen kilpailevan yrityksen puoleen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään teille sopivin ratkaisu. Muista, että tehokas markkinointi nojaa aina myös yrityksen kotisivuihin.

Tyylikkäät ja toimivat kotisivut myyvät puolestasi ja meidän avullamme sivustosi erottuu myös kilpailijoista!

 

Lähetä tarjouspyyntö
Yrityksesi uudet kotisivut, jotka näyttävät hyviltä kaikilla päätelaitteilla.